Лятото вече се отразява в огледалото за задно виждане (заедно с

...
Лятото вече се отразява в огледалото за задно виждане (заедно с
Коментари Харесай

Есенното равноденствие поставя ново начало, какво да очаква всяка зодия

Лятото към този момент се отразява в огледалото за задно виждане (заедно с ретроградните Венера и Меркурий, популярност Богу). Въпреки че идните есенни дни може да са по-кратки и по-тъмни, есенното равноденствие през 2023 година ще внесе нужното успокоение след шума и бурните страсти на лятото.

Тъй като първият ден на есента съответствува с началото на сезона на Везни - знак, насочен към партньорството и удоволствията - това време от годината е обвързвано с приоритизирането на връзките от всякакво естество. Така че, в случай че сезонът на Девата ви е стресирал, началото на новия нов сезон дава обещание да ви върне това чувство за сигурност и естетика. 

 есен жена мистично iStock

Като съществен знак, силата на Везни е виновна за започването на инициативи, които включват социализация, креативно съдействие и създаване на нови взаимоотношения. Това е идеалният сезон за другарство с други хора, изключително в този момент, когато Венера, шефът на този знак, най-сетне е директна. Тъй като този сезон е обвързван с обединяването на силите с другите, вашите персонални занимания може да останат на назад във времето. Ще бъде от значително значение да поддържате здравословен баланс сред вашите персонални потребности и нуждите на другите.

Кога е есенното равноденствие през 2023 година?

Тази година есенният сезон ще стартира публично на 23 септември, в 07:51 сутринта българско време. Есенното равноденствие значи времето от годината, когато денят и нощта стават почти изцяло равни, символизирайки началото на дните, които постепенно стартират да се съкратяват, водейки ни към по-студените месеци.

 есен жена мистично iStock

Това също значи прекосяването на слънцето във Везни, тъй че всеки зодиакален знак ще даде приоритет на удоволствията, артистичността и романтичните връзки  през идващия месец. Въпреки това, защото Везните се смятат за знака, който бележи отслабването на слънцето, може да се окажете прекомерно погълнати от това да бъдете харесвани или одобрявани от други хора.   Поради тази причина ще усетите податливост да избягвате спорове или конфронтации през този сезон. Въпреки че това време е удобно за изглаждане на отношенията, не забравяйте да не загърбвате своята достоверност в името на това другите хора да са удовлетворени.

Ето по какъв начин всеки зодиакален знак ще бъде повлиян от есенното равноденствие през 2023 година:
 Какво да чака всяка зодия от есенното равноденствие през 2023  Какво да чака всяка зодия от есенното равноденствие през 2023  Какво да чака всяка зодия от есенното равноденствие през 2023  Какво да чака всяка зодия от есенното равноденствие през 2023
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР